Garancia

A cégünk által készített ékszerek esetén minden gyártásból adódó hibát garanciálisan javítunk.

Cégünk az ékszerek évenkénti polírozását ingyenesen vállalja.

Érdemes figyelembe venni azt, hogy mivel az arany puha fém (könnyen megmunkálható), ezért a mindennapos használat során kophat. Szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden esetben a megfelelő anyagmennyiséget és anyagvastagságot biztosítsuk az ékszerek készítésekor, ezzel is tovább növelve tartósságukat.

A napi igénybevétel során kialakult sérülésekre a garancia nem vonatkozik, de az így megkopott, megkarcolódott gyűrűk eredeti állapotának visszaállítását cégünk megfelelő térítés ellenében készséggel vállalja.

A nagyobb felületi sérülések elkerülése végett fokozott igénybevétel esetén (pl. sportolás, mosogatás, takarítás) az ékszer levétele ajánlott. Gyógyvízben az ékszer reakcióba léphet a vízben található kémiai vegyületekkel (pl. kén), ezért a viselésük ilyenkor szintén nem javasolt.

Fontos, hogy a karikagyűrűk és az eljegyzési gyűrűk kiválasztásakor tudjuk, hogy a Magyarországon használatos 14, illetve 18 karátos arany esetében, a 18 karátos bár nagyobb értéket képvisel (mivel nagyobb színaranytartalma van), de ezért puhább is és jobban kopik a mindennapos használat során, ezért az ilyen a típusú aranyat azoknak ajánljuk, akik egyébként is ritkábban, vagy csak alkalomszerűen hordják ékszereiket.

© 2016 Angels' Gold - Ékszerüzlet